Rendezvények

Tisztelettel üdvözöljük oldalunkon!

Céges rendezvények,szülinapok, ballagás….

Minden helyzetben állunk rendelkezésére, ha ön nem szeretne a főzés szervezés fáradalmaival tölteni az idejét.

  • Miért pazarolná az idejét bevásárlásra? Konyhában álldogálva főzéssel töltve az időt, kimaradva a legszebb családi  pillanatokból? Töltse idejét a szeretteivel, a főzés, bevásárlás, mosogatás, fáradalmait pedig bízza ránk.

 

  • Szeretne egy jól megszervezett, céges vacsorával lenyűgözni, ügyfeleit? Alkalmazottaival egy emlékezetes, családias, vagy éppen nagyon is reprezentatív, évzáróval ünnepelni az évet? Szolgáltatásaink között megtalálhatja az önnek megfelelőt, legyen az svéd asztalos állófogadás, kisebb rendezvény vagy  party sátras több száz fős rendezvény, forduljon hozzánk bizalommal. Az ön teljes kényelme érdekében mi a szervezés akár minden részletét magunkra vállaljuk, a vacsorától a díszítésen át, akár a meghívó készítésig. Válasszon meglévő, vagy egyedileg önhöz szabott korlátlan fogyasztást biztosító italcsomagjainkból, Külső helyszínen is tudunk biztosítani, felszolgálást, bérelhető terítőket, poharakat,étkészletet, kérésének, elképzelésének megfelelően.

 

  • Vállalunk még szülinapokat, ballagási vacsorát, szalagavató utáni összejövetelt vacsorával, osztálytalálkozót, temetések utáni ebéd vagy vacsora megszervezését, akár állófogadásformájában is.

 

  • Ételeinket, italainkat saját rendezvény termünkben vagy akár külső helyszínen is felszolgáljuk önnek, igény esetén bérelhető, terítőkkel, étkészletekkel, poharakkal.  Előre összeállított korlátlan fogyasztást biztosító italcsomagjainkkal, kiszámítható költségekkel várjuk önt.