Megrendeléssel kapcsolatos információk

Étlapról szeretnék választani:

Az étlapon található ételek, köztük a tálak is javarészt frissensültek, az ételek elkészítésének ideje, ezért esetenként eltérő lehet, amennyiben ön házhoz szeretné ezeket az ételeket rendelni, úgy figyelembe kell venni még a szállítás időtartamát is. Igyekszünk ettől függetlenül a megrendeléstől számított, 1 órán belül a kért ételt önnek kiszállítani. Lehetősége van még előrendelést is leadni, így az ételek az ön által kért időpontra érkeznek, itt is kell azért számolni + – 20 perccel.
Megrendelés leadásánál kérjük a pontos címet megadni, ha a házon nincs pl házszám akkor, valamilyen más ismertetőjellel a futár munkáját segíteni. Telefon számot minden esetben célszerű megadni. Amennyiben emailban szeretne rendeli azt csak a következő napra tudjuk elfogadni, emailban mindenképpen pontos cím, név, telefonszámnak kell szerepelnie. Adott napra, csak telefonos megrendelést tudunk elfogadni.

Menüből szeretnék rendelni:

A menüben minden munkanapon többféle ételből választhat, melyeket az AKTUÁLIS MENÜ -ben választhat ki. Megrendelését leadhatja egész hétre vagy hónapra is előre, emailben vagy telefonon, esetleg személyesen a futárnál, vagy üzletünkben. Adott napra leadott rendelésnél, önnek reggel 8 órától van lehetősége, ezt csak telefonon tudjuk elfogadni. Kérjük az aznapi rendelésnél amennyiben lehetséges, azt legkésőbb 10 óráig leadni, utána esetleg előfordulhat, hogy már nem minden ételből tudunk önnek szállítani.Megrendelés leadásánál kérjük a pontos címet megadni, ha a házon nincs pl házszám akkor, valamilyen más ismertetőjellel a futár munkáját segíteni. Telefon számot minden esetben célszerű megadni. Amennyiben emailban szeretne rendeli azt csak a következő napra tudjuk elfogadni, emailban mindenképpen pontos cím, név, telefonszámnak kell szerepelnie. Adott napra, csak telefonos megrendelést tudunk elfogadni.

Rendezvényre szeretnék rendelni:

Nagyobb megrendelés esetén, kérjük minden esetben, telefonon vagy személyesen felkeresni, minket.
Megrendelését leadhatja:
06-25/440-185
06-30/263-6445